Panci Tanduran Logam Antik kanthi Stand Décor
  • Air ProPanci Tanduran Logam Antik kanthi Stand Décor
  • Air ProPanci Tanduran Logam Antik kanthi Stand Décor
  • Air ProPanci Tanduran Logam Antik kanthi Stand Décor
  • Air ProPanci Tanduran Logam Antik kanthi Stand Décor
  • Air ProPanci Tanduran Logam Antik kanthi Stand Décor
  • Air ProPanci Tanduran Logam Antik kanthi Stand Décor
  • Air ProPanci Tanduran Logam Antik kanthi Stand Décor

Panci Tanduran Logam Antik kanthi Stand Décor

Panci Tanduran Logam Antik kanthi Décor Stands apik Kanggo Nampilake Tanduran Omah, Sukulen, Herb, lan Kembang Plot Liyane Indoor utawa Luar Ruangan, Ngenani Ruang Tamu, Pawon, Dek, utawa Patio.

Model:KH20039

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Panci Tanduran Logam Antik kanthi Stand Décor S / 2

Panci Tanduran Logam Antik kanthi Décor Stands apik Kanggo Nampilake Tanduran Omah, Sukulen, Herb, lan Kembang Plot Liyane Indoor utawa Luar Ruangan, Ngenani Ruang Tamu, Pawon, Dek, utawa Patio.

Tambahake gaya kembang antik ing omah sampeyan kanthi tanduran logam galvanis sing dihiasi kanthi cet tangan. Digawe saka logam galvanis, tanduran sing kuat iki bisa digunakake kanggo nyekel pot kembang liyane utawa dipasang langsung ing tanduran. Sing ukurane luwih gedhe, ukurane 7,09 inci dhuwur, dhiameter 6.69 inci nalika ngadeg, dene ukurane paling cilik ing 5,71 inci, kanthi diameter 4,92 inci nalika isih ngadeg, nggawe pasangan iki cocog kanggo succulents, houseplants , jamu, utawa kembang pot liyane. Saben dudukan wis gandheng apik kanggo nyegah tanduran ora tiba, ngidini sampeyan milih nggunakake utawa ora nalika nampilake greenery. Set iki siyap menehi tambahan sing alus kanggo tanduran njero ruangan utawa ruangan, dadi apik ing ruang tamu lan pawon, utawa ing teras utawa dek.

Panci Tanduran Logam Antik iki kanthi langkah-langkah Stand DÃ © cor:

L: dia.6.69â € x7.09â € H,

S: dia.4.92â € ™ x5.71â € H.

Bahan: wesi galvanis,

Werna: wesi galvanis

Wujude: bunder

Fitur Pot Penanam Logam Antik kanthi Stand Stand:

Wesi galvanis antik kanthi ngadeg;

Rampung perak antik galvanis;

Menehi tambahan sing alus kanggo tanduran ing njero ruangan utawa ruangan

Cocog kanggo digunakake ing njero ruangan utawa ruangan;

Potongan tampilan hias desa;

Gawenan tangan lan rampung;

Informasi pengiriman Pot Plakat Logam Antik kanthi Stand Décor:

FOB: FUZHOU

Kemampuan Suplai: 10000 set / wulan

Bahan paket: karton

Ketentuan pembayaran: Simpenan TT30%, saldo 70% tumrap dokumen pengiriman

Dina produksi: 60 dina

FAQ

1). Apa Pot Planter Logam Antik kanthi rega Stands Décor?

Regane bisa dirundingake miturut jumlah pesanan. Jumlah pesanan minimum yaiku 500set.

 

2). Apa MOQ?

Biasane, MOQ yaiku 200PCS, yen produk kasebut bentuke khusus, MOQ bakal 500-1000 pcs miturut panjaluk produksi. Kanggo item iki, MOQ 500sets.

 

3). Apa sampeyan nampa L / C?

Ya, nanging jumlah pesanane kudu ora kurang saka $ 10.000.

 

4). Apa sampeyan nampa LCL?

Ya, kita bakal ngisi biaya $ 150-350 miturut, yen jumlah order CBM kurang saka 20ft.

 

5). Apa Panci Tanduran Logam Antik kanthi Stand Standbanyu nutup?

Ya, kita nggawe anti banyu transparan ing sisih ngisor.

Cathetan:

Produk diukur nganggo tangan dhewe, mula ukuran produk bisa uga duwe 1cm-2cm / 1g-5g beda karo barang asli ing wektu sing padha.

Werna bisa uga beda karo gambar minangka penyimpangan cahya lan sudut. Kita njamin gayane padha kaya sing ditampilake ing gambar.

Sampeyan disambut kanggo ngubungi kita babagan rega utawa pitakon liyane!

Matur suwun lan seneng tuku!

Rekomendasi tanduran kayu liyane sing gegandhengan:

Panas Tags: Panci Tanduran Logam Antik kanthi Stand Décor, Produsen, Suplier, Grosir, Customized, Sales Panas, China, Pabrik, Pedesaan, Antik, Multi-fungsi, Taman, Farmhouse, Décor Ngarep

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.