Tanduran Kayu Warna Kuwasa Antik
  • Air ProTanduran Kayu Warna Kuwasa Antik
  • Air ProTanduran Kayu Warna Kuwasa Antik
  • Air ProTanduran Kayu Warna Kuwasa Antik
  • Air ProTanduran Kayu Warna Kuwasa Antik
  • Air ProTanduran Kayu Warna Kuwasa Antik
  • Air ProTanduran Kayu Warna Kuwasa Antik
  • Air ProTanduran Kayu Warna Kuwasa Antik

Tanduran Kayu Warna Kuwasa Antik

Aja ragu-ragu tuku siji kanggo nyantik omah, teras, utawa papan makarya kanthi tanduran kayu warna-warni antik Kembang Tanduran Tanduran Kembang Dekoratif. Wadhah kothak tanduran aman kanggo tanduran lan nyediakake saluran pembuangan ing sisih ngisor ember kanggo ningkatake tuwuhing tuwuhan sing sehat sing bisa dibanggakake dening tukang kebon.

Model:KH20225

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tanduran kayu warna depresi antik

Antique Distressed Color Wood Planter

Tanduran kayu warna antik kerajinan tangan, rampung kanthi pilihan sampeyan minangka alami, utawa kasusahan ing macem-macem pilihan warna. Digawe saka kayu cemara China solid kanthi cat drop-off kanggo rasa aksen, barang sing apik banget bakal dekorasi omah tanpa cacat kanthi gampang. Uga menehi hadiah sing apik! Aja ragu-ragu tuku siji kanggo nyantik omah, teras, utawa papan kerja karo tukang kebon kayu warna depresi, Tanduran Tanduran Bunga Dekoratif Pedesaan. Wadhah kothak tanduran aman kanggo tanduran lan nyediakake saluran pembuangan ing sisih ngisor ember kanggo ningkatake tuwuhing tuwuhan sing sehat sing bisa dibanggakake dening tukang kebon. Dadi, apa sampeyan pengin ngembang kembang lan tanduran favorit sampeyan utawa mung golek seni kebon, pot tanduran minangka pilihan sing cocog kanggo sampeyan.

Pot kembang tandur warna kayu antik minangka cara sing sampurna kanggo nanem tetanduran lan kembang cilik sing nggawa rasa alami supaya bisa urip ing njero ruangan. Wadhah kothak tanduran aman kanggo tanduran lan nyediakake saluran pembuangan ing sisih ngisor ember kanggo ningkatake tuwuhing tuwuhan sing sehat sing bisa dibanggakake dening tukang kebon. Dadi, apa sampeyan pengin ngembang kembang lan tanduran favorit sampeyan utawa mung golek seni kebon, pot tanduran minangka pilihan sing cocog kanggo sampeyan.


Dimensi nandur kayu warna antik sing nandhang sungkowo: (Amarga gaweyan tangan iki bisa diganti sithik): 13,39â € Lx6.89â € Wx5.91â € H.

Tanduran kayu antik warna depresi:

13,39â € Lx6.89â € Wx5.91â € H

Bahan: MDF

Werna: putih lan biru sing nandhang sungkowo

Wujude: segi papat

Fitur saka Tanduran kayu warna depresi antik:

Kerajinan gabungan MDF;

Kerajinan tangan

Panggunaan ruangan utawa njero ruangan;

Gawenan tangan lan rampung;

Tampilan desa sing antik

Dekorasi kanthi gaya negara sing apik

Informasi pengiriman kanggo Tanduran kayu warna tertekan antik

Antique Distressed Color Wood Planter

FOB: FUZHOU

Kemampuan Suplai: 30000 pcs / wulan

Bahan paket: karton

Ketentuan pembayaran: Simpenan TT30%, saldo 70% tumrap dokumen pengiriman

Dina produksi: 45-60 dina

FAQ

1). Apa regane tukang tandur warna-warni Antique?

Regane bisa dirundingake miturut jumlah pesanan. Jumlah pesanan minimal yaiku 200 pcs.


2). Apa MOQ?

Biasane, MOQ yaiku 200PCS, yen produk kasebut bentuke khusus, MOQ bakal 500-1000 pcs miturut panjaluk produksi. Kanggo item iki, MOQ 200PCS.


3). Apa banyu planter kayu warna tertekan sing ditutup?

Kanggo tanduran kayu, sampeyan bisa milih liner plastik PVC kanthi gratis;

Kanggo tanduran logam, bisa nindakake anti banyu transparan kanthi gratis, nanging sawetara bentuk khusus kudu khusus nyelehake liner plastik.


4). Apa sampeyan nampa L / C?

Ya, nanging jumlah pesanane kudu ora kurang saka $ 10.000.


5). Apa sampeyan nampa LCL?

Ya, kita bakal ngisi biaya $ 150-350 miturut, yen jumlah order CBM kurang saka 20ft.

Cathetan:

Produk diukur nganggo tangan dhewe, mula ukuran produk bisa uga duwe 1cm-2cm / 1g-5g beda karo barang asli ing wektu sing padha.

Werna bisa uga beda karo gambar minangka penyimpangan cahya lan sudut. Kita njamin gayane padha kaya sing ditampilake ing gambar.

Sampeyan disambut kanggo ngubungi kita babagan rega utawa pitakon liyane!

Matur suwun lan seneng tuku!

Rekomendasi tanduran kayu liyane sing gegandhengan:

Antique Distressed Color Wood Planter

Panas Tags: Tanduran Kayu Warna Kuno Antik, Produsen, Pemasok, Grosir, Disesuaikan, Penjualan Panas, Cina, Pabrik, Pedesaan, Antik, Multi-fungsi, Taman, Farmhouse, Décor Ngarep

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.