{tembung kunci} Pabrikan

Minhou KingHome Arts & Crafts Co., Ltd didegaké ing taun 2003, minangka produsen Candleholder China profesional lan pemasok Lilin China, kita kuwat banget lan manajemen lengkap. Candleholder nggawa cahya lilin ing tembok kanthi wadhah lilin sing nggantung. Gaya saka kuningan padhet lan dihiasi medhali lan gulung, sepasang sconce minangka cara sing sampurna kanggo nyusun kaca pangilon sing dipotong nganggo godhong acanthus emas.

Candleholder Menekan sudhut sing cedhak karo wit ara ing guci kanggo ngrampungake suasana klasik.

Yen ora, geometris sing tumpang tindih lan lilin cahya teal bisa ditampilake modern. Hung Candleholder ing ndhuwur headboard, aksen iki nyorot garis sing resik ing selimut belang ing ngisor iki.
View as  
 
<1>
Blanja kanthi online kanggo {kata kunci} saka pabrik. Pabrik kita diarani Minhou KingHome Arts & Crafts Co., Ltd. sing minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok terkemuka ing China. {tembung kunci} ora mung deso, antik, multi-fungsi, nanging uga kebon, omah pertanian lan omah dà © cor. Kejabi produk penjualan panas uga bisa disesuaikan lan uga ndhukung grosir. Ayo bebas nikmati rega kompetitif lan layanan sing apik.