Ngarep >Mebel > Kabinet

{tembung kunci} Pabrikan

Minhou KingHome Arts & Crafts Co., Ltd didegaké ing taun 2003, minangka produsen Kabinet China profesional lan pemasok Kabinet China, kita kuwat banget lan manajemen lengkap. Kabinet kanggo sisih ndhuwur kursi utawa sofa sampeyan uga duwe kompartemen kanggo remot, gelas maca, utawa apa wae sing sampeyan butuhake nalika wis tekan perusahaan.

Kabinet panyimpenan KINGHOME nduwe lawang kayu padat pedesaan sing duwe desain herringbone sing apik sing dicocogake karo kotak bingkai sing dicet kanthi resik kanggo gaya modern.

Kabinet digawe saka kayu lan logam. Kabinet nawakake akeh panyimpenan sing didhelikake lan papan sing cukup kanggo njaga omah sing ora rame.
View as  
 
Blanja kanthi online kanggo {kata kunci} saka pabrik. Pabrik kita diarani Minhou KingHome Arts & Crafts Co., Ltd. sing minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok terkemuka ing China. {tembung kunci} ora mung deso, antik, multi-fungsi, nanging uga kebon, omah pertanian lan omah dà © cor. Kejabi produk penjualan panas uga bisa disesuaikan lan uga ndhukung grosir. Ayo bebas nikmati rega kompetitif lan layanan sing apik.