23.62
  • Air Pro23.62
  • Air Pro23.62
  • Air Pro23.62
  • Air Pro23.62
  • Air Pro23.62
  • Air Pro23.62
  • Air Pro23.62
  • Air Pro23.62
  • Air Pro23.62

23.62 "Jam Dinding Kayu lan Logam Babak

Jam tembok pedesaan kayu lan logam 23.62 "jam dinding pedesaan iki nggunakake angka Romawi lan siluet terbuka kanggo menehi kesan visual sing sederhana nalika isih menehi gaya utama. Wajah jam kayu dilengkapi angka ukiran kanthi warna putih.

Model:KH19265

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

23.62 "Jam Dinding Kayu lan Logam Babak

23.62" Round Wood And Metal Wall Clock

Iki23.62 "Jam Dinding Kayu lan Logam Babaknggunakake angka Romawi lan siluet terbuka kanggo menehi pengaruh visual sing sederhana nalika isih nyedhiyakake gaya utama. Pasuryan jam kayu dilengkapi angka ukiran kanthi warna putih. Gunakake desain iki ing tembok kosong sing butuh tampilan jam gaya. Gawe ruangan sing luwih nyenengake karo23.62 "Jam Dinding Kayu lan Logam Babak. Jam gaya iki nambah fungsi lan kaendahan ing ruangan apa wae kanthi angka Romawi prunggu antik sing gedhe, jam lan tangan kaloro ing latar mburi kayu cuci putih sing nandhang susah. Ing23.62 "Jam Dinding Kayu lan Logam Babakdesain sing ringkes lan nggawe wektu sing tepat nggawe tambahan sing apik ing ruangan apa wae. Pangukuran Sakabèhé: 23,62 "W X 1,97â € D X 23,64â € H.

This 23.62 "Jam Dinding Kayu lan Logam Babak measures: 23.62" W X 1.97”D X 23.64”H

Bahan: MDF, wesi

Werna: ireng klasik lan putih kasusahan

Wujude: bunder

Features of 23.62 "Jam Dinding Kayu lan Logam Babak:

Kerajinan tangan saka kayu lan logam

Rampung ireng lan putih klasik;

Angka Romawi wesi tempa lan bingkai kayu;

Rampung kayu lan wesi antik;

Kayu MDF lan konstruksi wesi.

Desain omah pertanian pedesaan;

Mbukak 1 Baterai AA - Ora kalebu

Sampurna kanggo Omah utawa Kantor.

Shipping information for 23.62 "Jam Dinding Kayu lan Logam Babak:

23.62

FOB: FUZHOU

Kemampuan Suplai: 2000 pcs / wulan

Bahan paket: kothak jendhela putih + karton

Ketentuan pembayaran: Simpenan TT30%, saldo 70% tumrap dokumen pengiriman

Dina produksi: 60 dina

FAQ

1). Opo iku23.62 "Jam Dinding Kayu lan Logam Babakâ regane?

Regane bisa dirundingake miturut jumlah pesanan. Jumlah pesanan minimum yaiku 100 pcs.

 

2). Apa MOQ?

Biasane, MOQ pangilon 100PCS, yen produk kasebut bentuk khusus, MOQ bakal 300-500 pcs miturut panjaluk produksi. Kanggo item iki, MOQ 100 pcs.

 

3). Apa sampeyan nampa L / C?

Ya, nanging jumlah pesanane kudu ora kurang saka $ 10.000.

 

4). Apa sampeyan nampa LCL?

Ya, kita bakal ngisi biaya $ 150-350 miturut, yen jumlah order CBM kurang saka 20ft.

Cathetan:

Produk diukur nganggo tangan dhewe, mula ukuran produk bisa uga duwe 1cm-2cm / 1g-5g beda karo barang asli ing wektu sing padha.

Werna bisa uga beda karo gambar minangka penyimpangan cahya lan sudut. Kita njamin gayane padha kaya sing ditampilake ing gambar.

Sampeyan disambut kanggo ngubungi kita babagan rega utawa pitakon liyane!

Matur suwun lan seneng tuku!

Rekomendasi tanduran kayu liyane sing gegandhengan:

23.62

Panas Tags: 23.62 "Jam Dinding Kayu Bunder lan Logam, Produsen, Suplier, Grosir, Disesuaikan, Penjualan Panas, Cina, Pabrik, Pedesaan, Antik, Multi-fungsi, Taman, Farmhouse, Décor Ngarep

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.