Babagan awake dhewe

Maca liyane >
MINHOU KINGHOME ARTS ï¼ † CRAFTS CO., LTD.

Minhou KingHome Arts & Crafts Co., Ltd, biyen dadi Minhou Wangda Arts & Crafts Co., Ltd. minangka pabrikan profesional lan eksportir kerajinan ing daratan China. Minhou KingHome Arts & Crafts Co., Ltd didegaké ing taun 2003. Teken telung taun ing industri, ing kene, tim desain profesional, tim produksi sing rajin lan tim sade sing efisien wis dibentuk. Kita fokus kanggo nggawe & ngrancang tanduran kayu, tanduran logam, dekorasi omah, dekorasi liburan. Dina iki, sampel kita beda-beda luwih saka 5.000. Tim desain sing duwe pengalaman nambah barang anyar ing kisaran kanthi rutin. Kita duwe hubungan apik banget karo para pelanggan sing dununge ing saindenging jagad, lan makili akeh-akehe ing Amerika Lor lan Eropa.
Kita yakin bisa nyedhiyakake produk sing apik kanggo para pelanggan, desain unik, regane kompetitif lan layanan apik tenan. Pengalaman manufaktur lan ngekspor taun uga nggawa reputasi apik saka para pelanggan. Adhedhasar prinsip â € œpelanggan minangka dewa, kualitas minangka topâ, kita mesthi golek kesempatan kanggo nggawe persahabatan jangka panjang, ramah lan saling nguntungake karo para pelanggan ing saindenging jagad.